Kelemen Hunor: Nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că Uniunea a fost dispusă să facă compromisuri, dar în acest moment nu sunt întrunite condiţiile pentru a guvern cu PNL şi PSD.

599 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor: Nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună

„În ultima perioadă, UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliţie, am fost dispuşi să facem compromisuri, dar, în acest moment, se pare că nu sunt întrunite condiţiile pentru a guverna împreună”, spune, marţi seara, Kelemen Hunor, pe Facebook.

Acesta afirmă că cei din fruntea ministerelor conduse de reprezentanţii UDMR a fost demonstrat că s-a lucrat cu profesionalism, responsabilitate, transparenţă şi predictibilitate şi că munca celor din UDMR are rezultate.

„Toată lumea recunoaşte acest lucru, iar partenerii noştri nu au adus niciun argument pentru a ne explica de ce ar trebui să renunţăm la ministerele deţinute de noi până acum. Chiar şi aşa, am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni, deoarece am considerat că este important să guvernăm împreună cu partenerii noştri cu care am început guvernarea şi să reprezentăm comunitatea noastră la nivel guvernamental. Acum nu mai putem face alţi paşi în spate, în condiţiile în care vor să ni se ia toate ministerele pe care le conducem. Vom continua să avem coloana vertebrală dreaptă în faţa oamenilor şi să continuăm munca noastră în beneficiul comunităţii”, a mai scris Kelemen Hunor.

Atât preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cât şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, au spus că în forurile statutare de partid s-au votat două liste: una cu UDMR la guvernare, alta fără UDMR la guvernare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici