Kelemen Hunor, preşedinte UDMR: Ultimul Guvern de care am fost mulţumit este cel condus de Răzvan Ungureanu

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a declarat nemulţumit de actualul Guvern dar şi de guvernele precedente, precizând că nu a văzut o guvernare coerentă şi că ultimul Guvern de care a fost mulţumit a fost cel condus de Mihai Răzvan Ungureanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

912 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, preşedinte UDMR: Ultimul Guvern de care am fost mulţumit este cel condus de Răzvan Ungureanu

Kelemen Hunor, preşedinte UDMR: Ultimul Guvern de care am fost mulţumit este cel condus de Răzvan Ungureanu

Întrebat cum comentează ceea ce se întâmplă în PSD, Kelemen Hunor a spus, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că nu îl interesează ce se întâmplă în interiorul acestui partid, fiind interesat doar dacă Guvernul merge bine sau nu, cum guvernează, dacă deciziile sunt corecte şi sunt în interesul cetăţenilor sau nu.

„Ar fi culmea ca preşedintele UDMR să spună ce ar fi corect să se întâmple în PSD, cum nu aş accepta nici din partea PSD şi preşedintelui PSD sau preşedintelui unui alt partid să îmi spună mie ce este bine şi ce nu în UDMR. Eu nu am fost niciodată alegător PSD, nici membru, nici simpatizant, nici nu voi fi. Nu mă priveşte. Pe mine mă priveşte dacă Guvernul merge bine sau nu, cum guvernează ei, dacă deciziile sunt corecte, sunt în interesul cetăţenilor sau nu, nu mă interesează ce se întâmplă în interiorul PSD, e fix treaba lor. Şi eu aş vrea să văd o guvernare coerentă, corectă, bună, ceea ce nu am văzut de când am plecat noi de la guvernare din Guvernul Ungureanu. Mă întreabă lumea dacă sunt eu mulţumit cu Guvernul actual, nu am fost mulţumit nici cu Guvernul actual, nici guvermele precedente, ultimul Guvern de care am fost mulţumit a fost Guvernul Ungureanu”, a spus Kelemen.

Acesta a precizat că nu a fost mulţumit nici de Guvernul Ponta, astfel că UDMR a şi plecat din acel Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici