Kelemen Hunor, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al UDMR la Congresul din aprilie

Kelemen Hunor este singurul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de preşedinte al UDMR la Congresul Uniunii care va avea loc la Cluj-Napoca în luna aprilie.

213 afișări
Imaginea articolului Kelemen Hunor, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al UDMR la Congresul din aprilie

Kelemen Hunor, singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al UDMR la Congresul din aprilie (Imagine: Mediafax Foto / Ovidiu Micsik)

Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că la Congresul UDMR se alege doar preşedintele Uniunii şi se adoptă Statutul şi Programul politic.

"În 17 martie a expirat termenul de depunere a candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al UDMR la Congresul din aprilie de la Cluj-Napoca. Avem un singur candidat, actualul preşedinte Kelemen Hunor, iar candidatura acestuia a fost validată de Comisia pentru Statut. Candidatura conţine cele 12 scrisori de susţinere din partea organizaţiilor judeţene şi a unor platforme ideologice din cadrul Uniunii, dar în dosar este şi declaraţia de acceptare a candidaturii din partea lui Kelemen Hunor. La Congres se alege doar preşedintele Uniunii şi se adoptă Statutul şi Programul politic al UDMR”, a spus Kovacs.

Congresul UDMR va avea loc în perioada 17 - 18 aprilie la Cluj-Napoca.

Kelemen Hunor a fost ales preşedinte al UDMR la Congresul Uniunii din 2011, desfăşurat la Oradea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici