Kevin McCarthy susţine interzicerea aplicaţiei TikTok în Statele Unite ale Americii

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, a declarat miercuri că ar susţine o lege care ar interzice aplicaţia TikTok în Statele Unite.

421 afișări
Imaginea articolului Kevin McCarthy susţine interzicerea aplicaţiei TikTok în Statele Unite ale Americii

Sursa Foto - Reuters/AP

Republicanii pun presiune de a scoate în afara legii TikTok, aplicaţia de socializare ce a fost populară în rândul tinerilor americani din 2017 încoace. 

“Nu ştiu dacă trebuie să-i dăm preşedintelui autoritatea. Cred că putem să o facem noi înşine", a declarat speakerul pentru  CNN

Întrebat dacă ar susţine o interdicţie a Congresului asupra aplicaţiei, McCarthy a răspuns: “DA”.

“Există o îngrijorare bipartidă aici cu ceea ce se întâmplă pe TikTok, mai ales cu ceea ce se întâmplă cu datele americanilor … există multe ramificaţii diferite aici, aşa că am putea coopera împreună. Aş lăsa comisiile să-şi facă treaba”, a spus McCarthy. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici