Klaus Iohannis, invitat în Republica Moldova de preşedintele Dodon

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a anunţat, luni, că i-a transmis o invitaţie oficială lui Klaus Iohannis pentru a efectua o vizită la Chişinău, iar liderul moldovean a precizat că relaţiile dintre cele două state sunt fundamentale pentru Republica Moldova, relatează Unimedia.info.

1351 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, invitat în Republica Moldova de preşedintele Dodon

Klaus Iohannis, invitat în Republica Moldova de preşedintele Dodon

Preşedintele moldovean a avut, luni, o întrevedere cu Daniel Ioniţă, ambasadorul României la Chişinău. În cadrul acestei întâlniri, Dodon i-a înmânat o scrisoare ambasadorului român adresată preşedintelui Klaus Iohannis.

”Un temei important pentru întâlnirea de astăzi a fost dorinţa mea de a-i înmâna domnului ambasador Daniel Ioniţă o scrisoare oficială adresată preşedintelui României, domnului Klaus Iohannis. Prin această scrisoare, i-am transmis domnului preşedinte Iohannis invitaţia mea de a vizita Republica Moldova. Consider că între şefii de stat ai României şi Republicii Moldova trebuie să fie închegată o comunicare responsabilă şi constructivă”, a scris Dodon pe Facebook.

”L-am asigurat pe domnul Ambasador de faptul că relaţiile moldo-române sunt şi vor rămâne fundamentale pentru Republica Moldova, în virtutea vecinătăţii noastre, a evenimentelor istorice comune şi a afinităţilor culturale pe care le-am avut mereu. Suntem două state independente şi suverane, care trebuie să găsească noi oportunităţi de cooperare respectuoasă şi benefică pentru cetăţeni”, a adăugat Dodon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici