VIDEO. Klaus Iohannis, la secţia de votare: Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână/ Ce mesaj a transmis Dăncilă

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, că a votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. ”Azi e ziua campionilor cu ştampila în mână”, a mai spus el.

1181 afișări

”O zi foarte, foarte importantă. Eu am votat pentru o Românie modernă, pentru o Românie europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot. Azi e o zi foarte importantă - votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Azi e ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campioni azi”, a declarat Klaus Iohannis după ce a votat.

El a mai spus că are emoţii, dar şi aşteptări.

”Sigur că emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi evident, cu ceva emoţie, aşteptăm rezultatul”, a mai spus Iohannis la ieşirea de la secţia de votare pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale 2019.

Premierul Ludovic Orban, şeful de campanie al PNL la aceste alegeri, Dan Motreanu, şi mai mulţi lideri liberali l-au aşteptat pe Klaus Iohannis în secţia de votare.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a votat, duminică dimineaţă, în Capitală.

Citeşte continuarea...

”Am votat pentru o Românie care să meargă înainte, nu înapoi spre vremuri în care nu aveam drepturi, nu aveam libertăţi, pentru că toată puterea era în mâinile unui singur om”, a spus Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
votare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici