Klaus Iohannis, mesaj de susţinere pentru referendum: Pe 26 mai să spunem răspicat DA pentru România europeană

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, pe Facebook, un mesaj video prin care îndeamnă românii să voteze "da" pentru ambele întrebări de la referendumul pe justiţie. "Pe 26 mai să spunem răspicat «da» pentru România europeană, «da» pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstiţi".

419 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, mesaj de susţinere pentru referendum: Pe 26 mai să spunem răspicat DA pentru România europeană

Iohannis, mesaj de susţinere pentru referendum: Să spunem răspicat "da" pentru România europeană

"Dragi români, cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară în care hoţii şi corupţii stau la puşcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai să spunem răspicat «da» pentru România europeană, «da» pentru România pe care o iubim, ţara oamenilor cinstiţi şi integrii în care nimeni nu este mai presus de lege. Votaţi «da» la referendum şi nu-i lăsaţi pe alţii să decidă în locul vostru. Românii votează pentru că românii contează", afirmă preşedintele Klaus Iohannis într-un video publicat pe pagina sa de Facebook.

Pe 26 mai va avea loc un referendum pe teme legate de justiţie, convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

Cele două întrebări ale referendumului care vor fi incluse pe buletinul de vot sunt:

1. „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”

2. „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici