Klaus Iohannis, pe bicicletă de Ziua Mondială fără maşini: Protejarea mediului e obligaţia noastră/ FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a trasmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fără maşini, susţinând că într-o lume afectată de schimbări climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligatorie. Şeful statului a postat şi o fotografie cu el pe bicicletă.

1368 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, pe bicicletă de Ziua Mondială fără maşini: Protejarea mediului e obligaţia noastră/ FOTO

Klaus Iohannis, pe bicicletă de Ziua Mondială fără maşini: Protejarea mediului e obligaţia noastră

„Într-o lume afectată tot mai mult de schimbările climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligaţia şi responsabilitatea noastră, a tuturor. #ZiuaMondialăFărăMaşini #PentruoRomânieNormală”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Şeful statului a postat, totodată, şi o gotografie cu el pe o bicicletă.

Pe 22 seotembrie se sărbătoreşte Ziua Mondială fără maşini.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat în şedinţa de pe 27 august o hotărâre prin care anual, pe 22 septembrie, între orele 9:00 şi 17:00 se interzice circulaţia vehiculelor cu motor în centrul Capitalei.

„Ziua de 22 septembrie 2019 va fi desemnată ca fiind „Ziua fără autoturisme”, în Municipiul Bucureşti. Pe 22 septembrie 2019, între orele 9:00 şi 17:00 se interzice circulaţia vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehicule electrice, cu 2, 3 sau 4 roţi în arealul: Bulevardul Decebal – de la strada Dristorului până la Piaţa Alba Iulia, Bulevardul Unirii – de la Piaţa Alba Iulia până la Piaţa Constituţiei, fără afectarea traficului pe Bulevadrul Libertăţii, iar la intersecţia cu Strada Dristorului cu Bulevardul Decebal se va asigura traversarea acestuia”, se arată în proiectul de hotărâre care a fost introdus pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB.

Taguri:
iohannis,
mediu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici