Klaus Iohannis susţine că i-ar fi plăcut ca grupurile politice din opoziţie să discute între ele

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, marţi, că, la consultări, a constatat că partidele din opoziţie nu s-au consultat între ele.

175 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis susţine că i-ar fi plăcut ca grupurile politice din opoziţie să discute între ele

Klaus Iohannis susţine că i-ar fi plăcut ca grupurile politice din opoziţie să discute între ele

"Când am făcut consultările, puteam să chem doar coaliţia majoritară. Nu am făcut aşa. Am vrut să cunosc opinia tututor partidelor parlamentare. Mi-ar fi făcut plăcere ca la întrebarea pe care am pus-o fiecărui grup din opoziţie <<aţi vorbit cu ceilalţi, măcar unii să răspunda da>>. O democraţie cu un Parlament poate să funcţioneze numai dacă ambele laturi sunt puternice, atât cei de la putere cât şi cei din opoziţie, şi îmi doresc foarte mult să ajungem la un astfel de Parlament. Atunci, cu siguranţă, soluţiile care trebuie să apară în Parlament vor apărea şi vor fi solicitate de acolo şi nu din altă parte, de unde nu pot apărea", a declarat preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns marţi, întrebat cum le răspunde celor care l-au acuzat de blat cu PSD, că este aburdă această prezumţie.

„Este cred că absurdă o astfel de prezumţie”, a declarat Iohannis.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici