Kovesi va pleca definitiv de la DNA/ Ultimul mesaj adresat procurorilor: Aţi mers înainte, indiferent cât de târâţi în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra

Laura Codruţa Kovesi a declarat, luni, după revocarea sa din funcţie, că le mulţumeşte colegilor pentru activitatea pe care au desfăşurat-o împreună, aceştia asistând, de altfel, la declaraţiile publice ale lui Kovesi.

2620 afișări
Imaginea articolului Kovesi va pleca definitiv de la DNA/ Ultimul mesaj adresat procurorilor: Aţi mers înainte, indiferent cât de târâţi în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra

Kovesi, aplaudată de procurori la finalul declaraţiilor/ Ce le-a transmis aceasta foştilor colegi

"Am fost procuror şef al DNA timp de 5 ani şi tot ce am realizat am consemnat într-un raport care va fi făcut public în cel mai scurt timp şi va putea fi studiat pe site", a declarat Laura Codruţa Kovesi.

"Despre mine vă pot spune că am luat act de decretul de revocare din funcţia de procuror şef DNA şi începând de astăzi nu voi mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie. Voi rămâne procuror",a mai spus Kovesi.

În timpul declaraţiilor de presă, alături i-au stat procurorii din DNA. La final, Kovesi le-a spus: "Vă mulţumesc pentru ce am făcut împreună (...) Pentru rezistenţă şi dârzenia de care aţi dat dovadă în lupta cu infracţionalitatea. Vă mulţumesc că aţi mers înainte, indiferent cât de atacaţi, umiliţi am fost în faţa societăţii şi a familiilor, târâţi în noroi, fără posibilitatea de a ne apăra. Am putut doar să sesizăm CSM pentru apărarea adevărului".

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR. Acesta a fost publicat deja în Monitorul Oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici