La Arad, PDL a câştigat 18 primării în cel de-al doilea tur de scrutin

PDL a câştigat, în judeţul Arad, 18 primării din 22 unde a intrat în turul al doilea, dintre care două sunt în oraşe, respectiv Lipova şi Ineu, conform rezultatelor finale anunţate, luni, de Biroul Electoral Judeţean.

19 afișări
Imaginea articolului La Arad, PDL a câştigat 18 primării în cel de-al doilea tur de scrutin

La Arad, PDL a câştigat 18 primării în cel de-al doilea tur de scrutin (Imagine: Mediafax Foto)

La Ineu, lupta finală s-a dat între candidatul PDL, Nicolae Mehelean, şi candidatul PNL, Călin Abrudan. Primul dintre ei a câştigat alegerile la o diferenţă de aproximativ 1.000 de voturi, fiind astfel la al treilea mandat consecutiv de primar.

La Lipova, în turul doi s-au confruntat candidatul PDL, Marius Jurcă, şi cel al PSD, Petre Toma, primul câştigând la o diferenţă de circa 500 de voturi.

Alegerile au avut loc în 32 de localităţi, dintre care două oraşe, iar PDL a câştigat 18 mandate de primar, PSD - şase mandate, PNL – cinci mandate, PRM – un mandat, PIN – un mandat. În comuna Dezna a câştigat o femeie (independent), Maria Pop.

Prezenţa la urne în judeţ a fost de 63,41 la sută, peste media naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici