La USR se face schimbul de putere: Pe 28 iunie, îi voi preda mandatul noului preşedinte ales

Pe data de 28 iunie, îi voi preda mandatul noului preşedinte ales, anunţă Cătălin Drulă, care luni şi-a anunţat retragerea din funcţia de lider al USR din cauza rezultatelor obţinute la alegerile de duminică.

Urmărește
364 afișări
Imaginea articolului La USR se face schimbul de putere: Pe 28 iunie, îi voi preda mandatul noului preşedinte ales

La USR se face schimbul de putere: Pe 28 iunie, îi voi preda mandatul noului preşedinte ales

„Câteva lămuriri legate de paşii statutari/tehnici care urmează în USR. Astăzi (marţi - n.r.) voi convoca (1 - Preşedintele are atributul convocării Congresului partidului) Congresul USR pentru alegerea (Alegerea Biroului Naţional se face de către Congresul partidului, prin votul delegaţilor) unui nou Birou Naţional, pe data de 29 iunie, la Bucureşti. De asemenea, voi propune astăzi Biroului Naţional, organizarea alegerilor pentru următorul Preşedinte al USR, în perioada 24-28 iunie. (3 - Alegerea Preşedintelui partidului se face online cu votul tuturor membrilor). Pe data de 28 iunie, îi voi preda mandatul noului Preşedinte ales. USR merge înainte. Mişcarea reformistă, modernizatoare din România trebuie să continue”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că următoarele obiective sunt luptele din toamnă.

„Alianţa PSD-PNL poate fi oprită (au avut 48% la europarlamentare) cu votul şi încrederea oamenilor care îşi doresc alt viitor în România”, închjeie Drulă.

Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR. Va convoca alegeri pentru un nou preşedinte şi vorbeşte despre „lideri puternici” în partid, precum Dominic Fritz.

„Îmi asum acest rezultat şi voi convoca alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţie şi mă gândesc aici, spre exemplu, la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte”, a declarat Drulă, după rezultatele slabe de duminică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
usr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici