Lakatos, despre plângerea penală a Monicăi Ridzi: Umoristic, e moda toamnei 2009

Deputatul UDMR Lakatos Petru a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că plângerea penală a fostului ministru Monica Iacob Ridzi ar putea fi caracterizată, privind umoristic, ca moda toamnei 2009, o adevărată "epidemie" în rândul politicienilor.

22 afișări
Imaginea articolului Lakatos, despre plângerea penală a Monicăi Ridzi: Umoristic, e moda toamnei 2009

Lakatos, despre plângerea penală a Monicăi Ridzi: Umoristic, e moda toamnei 2009 (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Stamatin)

"Dacă ar fi să iau latura umoristică, atunci aş spune că este vorba de moda toamnei 2009 şi că aceste denunţuri au ajuns să fie o epidemie în rândul politicienilor", a spus deputatul UDMR.

Referidu-se la acuzaţiile fostului ministru al Tineretului la adresa membrilor comisiei parlamentare de anchetă, privind "încercarea de a determina mărturia mincinoasă", Lakatos Petru a spus că, la fiecare audiere în comisii, preşedintele comisiei sau cine conducea comisia, anunţa foarte clar şi atrăgea atenţia persoanelor că ceea ce spun trebuie să corespundă adevărului şi în cazul în care nu spun adevărul, acest lucru atrage după sine răspunderea juridică a persoanei respective.

"Dacă acest lucru se interpretează ca şi şantaj şi presiune, îmi pare rău, atunci mă îndoiesc de capacitatea de a interpreta textul legii a oricărei persoane, dacă interpretează acest lucru ca o presiune asupra celor care au fost audiaţi", a spus deputatul UDMR.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a făcut plângere penală la Parchetul instanţei supreme faţă de membrii Comisiei de anchetă privind organizarea "Zilei Tineretului", pe care îi acuză de abuz în serviciu şi încercare de a determina mărturia mincinoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici