LANSAREA CANDIDAŢILOR ARD - Ungureanu: Venim cu această alianţă, cea mai bună din istoria României, pentru că nu este o cumetrie

Liderul Forţei Civice Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidaţilor ARD, că această alianţă este cea mai bună din istoria României pentru că nu este o cumetrie, o frăţie şi pentru că este o asociaţie a patrioţilor care vor ca ţara să arate cum trebuie.

496 afișări
Imaginea articolului LANSAREA CANDIDAŢILOR ARD - Ungureanu: Venim cu această alianţă, cea mai bună din istoria României, pentru că nu este o cumetrie

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Noi venim cu această alianţă, cea mai bună din istoria României, pentru că nu este o cumetrie, o frăţie şi pentru că este o asociaţie a patrioţilor care vor ca ţara noastră să arate cum trebuie", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a susţinut că USL propune un socialism "prăduitor", iar ARD o economie de piaţă cu accente bine distribuite.

Ungureanu a mai spus că cei care se află la putere au luat o mie de piei de pe întreprinzătorul privat, iar ARD propune taxe mai puţine şi mai mici, stabilitate fiscală, reducerea până în 2015 cu 5 procente a CAS.

Mihai Răzvan Ungureanu a adăugat că în 9 decembrie românii urmează să aleagă între două moduri, de a fi în Europa sau în afara ei, în civilizaţie, prosperitate, respect între oameni sau în sălbăticia invectivelor, minciunilor.

"Nu cred că există un cetăţean român care să aleagă acest al doilea drum, există un singur drum garantat doar de ARD, pentru că este drumul drept", a apreciat Mihai Răzvan Ungureanu.

"România aşteaptă de la noi un singur lucru, pe care USL nu-l poate da: respect", a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici