Udrea, despre sloganul ARD "Reporneşte inima României": Cred că e mobilizator şi cumva sentimental

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat luni că sloganul ARD "Reporneşte inima României" este mobilizator şi cumva sentimental, arătând că românii au nevoie să vadă că partidele se gândesc şi la sufletul lor.

402 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre sloganul ARD "Reporneşte inima României": Cred că e mobilizator şi cumva sentimental

Elena Udrea (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Udrea a fost întrebată cum consideră sloganul ales de ARD. "Cred că mobilizator şi cumva sentimental, cred că românii au nevoie să vadă că partidele se gândesc şi la sufletul lor, la inima lor. Cumva cred că se referă la nevoia pe care o avem cu toţii de a face şi de a vorbi mai puţin", a precizat Elena Udrea, la sosirea ei la Opera Română, unde are loc lansarea candidaţilor ARD pentru alegerile parlamentare.

Ea a precizat că la lansarea candidaturii sale, la Roman, va avea un slogan personal.

"Va fi un slogan care se referă la mine, pentru că e un vot uninominal şi sigur avem şi sloganul alianţei", a mai spus Elena Udrea.

Ea a evitat să facă alte precizări, arătând că vrea să fie o surpriză la lansarea candidaturii sale de la Roman de joi.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat duminică seară că sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneşte inima României", arătând că un imn propriu-zis al alianţei nu a fost ales.

Vasile Blaga a mai spus că ţinta ARD este "deblocarea României".

"Sarcina pe care ne-o asumăm de a veni la guvernare este pentru a debloca România. România este blocată, binele se vede din gura domnului Ponta", a afirmat Blaga.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici