Laszlo Tokes deţine o casă de locuit, o casă de vacanţă, un apartament, două autoturisme

Europarlamentarul Laszlo Tokes, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, deţine, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul BEC, o casă de locuit, o casă de vacanţă, un apartament pentru care a încheiat un contract de întreţinere, precum şi două autoturisme.

53 afișări
Imaginea articolului Laszlo Tokes deţine o casă de locuit, o casă de vacanţă, un apartament, două autoturisme

Laszlo Tokes deţine o casă de locuit, o casă de vacanţă, un apartament, două autoturisme (Imagine: Mediafax Foto)

Episcopul declară că, din 2008, deţine împreună cu familia un apartament, în suprafaţă de 70 de metri pătraţi, cu o valoare impozabilă de 280.000 de lei, situat în Oradea, modul de dobândire menţionat fiind "contract de întreţinere".

Laszlo Tokes are în proprietate două maşini, un Cielo-Daewo, fabricat în 1995 şi un autoturism Volvo, fabricat în 2003.

Episcopul afirmă că nu deţine bijuterii, obiecte de artă şi de cult şi colecţii a căror valoare să însumeze 5.000 de euro, nu deţine plasamente, nu a acordat împrumuturi şi nici nu are datorii.

În ceea ce priveşte veniturile sale şi ale membrilor de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat, Laszlo Tokes menţionează indemnizaţia anuală de europarlamentar de 14.400 de euro şi venitul anual de 12.000 de lei pe care soţia sa, Tokes Edit, îl obţine ca referent la Universitatea Creştină Partium.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici