Laurenţiu Teodor Mihai, eliberat la cerere din funcţia de preşedinte CNAS începând cu 1 februarie

Premierul Mihai Fifor a decis înlocuirea din funcţia de preşedinte CNAS şi membru al Consiliului de Administraţie, la cerere, a lui Laurenţiu Teodor Mihai, vicepreşedintele Răzvan Vulcănescu urmând să preia atribuţiile de la 1 februarie, potrivit deciziei publicată în Monitorul Oficial.

681 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Teodor Mihai, eliberat la cerere din funcţia de preşedinte CNAS începând cu 1 februarie

Laurenţiu Teodor Mihai, eliberat la cerere din funcţia de preşedinte CNAS începând cu 1 februarie

Potrivit hotărârii, premierul a luat decizia în baza cererii înaintate de Laurenţiu Teodor Mihai. Acesta va fi eliberat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în data de 1 februarie.

Ulterior, atribuţiile vor fi preluate de Răzvan Teohari Vulcănescu, în prezent vicepreşedinte în cadrul CNAS, până la numirea unui conducător al instituţiei.

Decizia semnată de premierul interimar Mihai Fifor a fost publicată în Monitorul Oficial.

Laurenţiu Teodor Mihai a fost numit în funcţia de preşedinte al CNAS în data de 22 noiembrie 2017 de către fostul premier Mihai Tudose. Înainte de a fi numit, Laurenţiu Teodor Mihai a deţinut, timp de opt ani, funcţia de director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice.

Laurenţiu Mihai îl urma la CNAS pe Marian Burcea, eliberat din funcţie de Mihai Tudose, după ce a fost reţinut în dosarul decontărilor ilegale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici