Lavinia Şandru deschide lista PIN pentru alegerile europarlamentare

Vicepreşedintele PIN Lavinia Şandru se află pe primul loc pe lista formaţiunii pentru alegerile europarlamentare, aceasta obţinând punctajul maxim la concursul organizat pentru alegerea candidaţilor ce vor intra în competiţia electorală din această toamnă.

2 afișări
Imaginea articolului Lavinia Şandru deschide lista PIN pentru alegerile europarlamentare

Lavinia Şandru deschide lista PIN pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a prezentat, marţi, primii cinci candidaţi ai formaţiunii care vor deschide lista pentru europarlamentare, pe primul loc, cu un punctaj maxim de 100 de puncte, situându-se, în urma concursului pentru accederea pe liste, deputatul Lavinia Şandru.

Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se află Dana Mihaela Franti, de 37 de ani, de formaţie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Rădulescu, de 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obţinute la concurs.

Liderul PIN a precizat că, în cazul candidatului aflat pe locul trei, Veronica Rădulescu, s-a făcut o derogare din partea comisiei de validare a candidaturilor, aceasta neîntrunind condiţia de a avea mimin 30 de ani, dar s-a ţinut cont de faptul că este absolventă a două facultăţi şi este singurul candidat al PIN care cunoaşte cinci limbi străine.

Cozmin Guşă a prezentat şi o statistică privind candidaţii formaţiunii la euroalegeri, arătând că PIN trimite în cursa electorală un deputat, şapte economişti, 8 jurişti, şase ingineri, un filolog, un pilot şi un manager, majoritatea fiind cunoscători a cel puţin două limbi străine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici