Lia Olguţa Vasilescu anunţă oficial că va candida la Primăria Craiova

  • Lia Olguţa Vasilescu a decis să renunţe la postul de deputat din Parlamentul României şi să candideze la Primăria Craiovei. Anunţul a fost făcut chiar de fostul ministru al Muncii, pe Facebook.
  • Fostul ministru a precizat că în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care candidează la primărie, o listă de investiţii necesare şi modul cum vrea să facă din Craiova cel mai frumos oraş din România.
844 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu anunţă oficial că va candida la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu anunţă oficial că va candida la Primăria Craiova

Lia Olguţa Vasilescu a postat, joi, pe pagina de Facebook un mesaj prin care îşi anunţă, în mod oficial, candidatura la Primăria Craiovei. Fostul ministru spune că în sondaje oamenii o consideră cel mai bun primar al Băniei.

Lia Olguţa Vasilescu a decis să renunţe la postul de deputat din Parlamentul României şi să candideze la Primăria Craiovei. Anunţul a fost făcut chiar de fostul ministru al Muncii, pe Facebook.

Biroul Permanent municipal al PSD Craiova a aprobat în unanimitate, candidatura Liei Olguţa Vasilescu.

„Astăzi (joi – n.r.), Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primaria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar. Le mulţumesc pentru încredere, atât lor, cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Fostul ministru a precizat că în perioada imediat următoare va prezenta echipa şi programul cu care candidează la primărie, o listă de investiţii necesare şi modul cum vrea să facă din Craiova cel mai frumos oraş din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici