Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, îl critică pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizând că are restanţe, referindu-se la faptul că nu a trimis în Parlament pachetul de legi prin care se pun în acord deciziile Curţii Constituţioanel.

1103 afișări
Imaginea articolului Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, îl critică pe ministrul Justiţiei: Domnul Toader are restanţe (Imagine: Alexandru Dobre/ Arhiva Mediafax Foto)

"Categoric nu l-a numit Liviu Dragnea, categoric l-a numit premierul României. Nu ştiu dacă au fost consultări dar decizia a fost a premierului României. Categoric până la această ora trebuia să avem în Parlamentul României în dezbatere mai multe legi privind justiţia şi nu e vorba de nişte modificări pe care am vrea noi să le facem ca să scape corupţii de închisoare sau lucruri de genul ăsta. E vorba de modificări pe care le-a cerut CCR. Despre domnul Toader nu spun că nu şi-a făcut treaba, ci că are restanţe", a declarat ministrul Muncii la TVR1.

Precizările au fost făcute în contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea i-a reproşat, joi, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, faptul că întârzie „nepermis” de mult cu pachetul de legi ale Justiţiei, el arătând că acesta nu va putea beneficia de susţinere la nesfârşit, mai ales în lipsa coerenţei acţiunii sale şi a respectării unor termene.

„Se pare că domnul ministru a întârziat foarte mult. Eu o să vorbesc cu colegii mei, le-am trasmis deja de ieri că nu se mai poate întârzia. A zis că vine în trei săptămâni de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit. Până la urmă Legea graţierii o să fie adoptată tacit pentru că nu vine ministerul Justiţiei (la Comisia juridică, n.r.). (...) Nu poţi să beneficiezi de susţinere la nesfârşit”, a spus Dragnea.

Întrebată dacă l-ar susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al României, Lia Olguţa Vasilescu a spus :"Nu am niciun dubiu că dacă acest program de guvernare va fi dus la capat putem bifa că ne-am respectat toate promisiunie şi, de ce nu, Lliviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici