Liberalii au validat candidatura lui Tăriceanu şi şapte dintre candidaţii PNŢCD

Biroul Politic Central al PNL a validat, luni, candidatura premierului Tăriceanu în colegiul 4 din Ilfov şi pe şapte dintre candidaţii PNŢCD care vor candida sub sigla PNL la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, potrivit protocolului PNL-PNŢCD, parafat între conducerile celor două formaţiuni.

66 afișări
Imaginea articolului Liberalii au validat candidatura lui Tăriceanu şi şapte dintre candidaţii PNŢCD

Preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi (luni - n.r.) s-au validat candidaţi de la Arad, Botoşani, Cluj, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Sălaj, Vaslui", a declarat vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă, la finalul BPC, fără a preciza numele candidaţilor.

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat pentru MEDIAFAX că BPC a validat, în unanimitate, candidaturile din judeţul Ilfov, printre care se număra şi candidatura premierului Călin Popescu Tăriceanu în colegiul 4 din acest judeţ. Conform lui Motreanu, întrucât a obţinut un scor peste medie la ultimele alegeri, filiala Ilfov şi-a stabilit singură candidaţii, fără ca BPC să aibă dreptul să intervină şi să propună modificări în liste.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a menţionat că, la Iaşi, a fost validat pentru un mandat de senator Radu Terinte, senator PC, care a decis să se înscrie în PNL.

În ceea ce priveşte protocolul cu PNŢCD, Nicolăescu a menţionat că liberalii au validat luni şapte candidaţi: Aurelian Pavelescu - colegiu de deputat), Dan Horea pentru un mandat de deputat la Cluj, Cristian Tomuleţ - deputat la Neamţ, Mircea Irimescu - un colegiu de deputat din Suceava, Caius Iliescu - sectorul 3 pentru Senat, Nicolae Şerbu - pentru Camera Deputaţilor, iar Radu Horaţiu Munteanu pentru un colegiu de deputat din la sectorul 6. În şedinţa BPC de săptămâna viitoare va continua validarea şi altor candidaţi ţărănişti, pe baza protocolului între PNL şi PNŢCD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici