Liberalii vor intra în opoziţie dacă moţiunea PSD va fi adoptată

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor intra în opoziţie dacă moţiunea va fi adoptată, refuzând orice combinaţie pentru a rămâne la guvernare .

1 afișare
Imaginea articolului Liberalii vor intra în opoziţie dacă moţiunea PSD va fi adoptată

Liberalii vor intra în opoziţie dacă moţiunea PSD va fi adoptată

El a analizat şi formulele de guvernare care ar putea apărea dacă moţiunea este adoptată, susţinând însă că multe dintre acestea sunt utopice.

"Un guvern PNL-PSD este exclus. Ne despart multe lucruri: doctrina, ideologia, proiectele legate de guvernare. Un guvern PSD-PD nu ar avea şanse de reuşită dacă ascultăm declaraţiile liderilor democraţi. Dar eu nu mai cred demult în afirmaţiile PD. Totuşi, în programul lor politic este interzisă o colaborare cu PSD", a afirmat liderul liberal.

Haşotti a apreciat că este imposibilă o formulă de guvernare între PD şi PLD sau ca PSD să formeze un guvern minorita,r deoarece aceste variante nu ar avea susţinere.

Puiu Haşotti a anunţat că liberalii nu vor sprijini nici un guvern de tehnocraţi, pentru că acesta este "fie o iluzie, fie duce la aranjamente subterane".

Vicepreşedintele PNL a respins şi varianta alegerilor anticipate, pentru că "nu crede în această soluţie". El speră ca acest guvern să îşi ducă mandatul până la capăt şi să fie lăsat să încheie proiectele pe care le-a început.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici