Liberalul Laurenţiu Ţigăeru-Roşca, numit de Ponta la conducerea Administraţiei Fondului pentru Mediu

Liberalul Laurenţiu Ţigăeru-Roşca, preşedinte interimar al PNL Focşani, a fost numit de premierul Victor Ponta la conducerea Administraţiei Fondului pentru Mediu, prin decizie semnată joi.

612 afișări

El candidează la alegerile din acest an pentru Camera Deputaţilor, în Vrancea.

Postul de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu este vacant din luna octombrie, când Radu Popa a fost revocat din funcţie prin decizie a premierului Ponta. În decizia de revocare se arată că măsura a fost luată la propunerea ministrului Mediului, formulată la 25 septembrie.

Radu Popa a fost numit la Administraţia Fondului pentru Mediu în luna iunie, tot prin decizie a premierului. Anterior, Popa a fost şef al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) din cadrul Primăriei Capitalei, începînd cu aprilie 2009.

În luna octombrie, ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat că l-a propus pe Sorin Paul Miclea, inginer, de la organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud, pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu, după revocarea lui Radu Popa.

În decizia de numire a lui Ţigăeru se arată că propunerea a fost formulată tot de către ministrul de resort.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici