Lider PSD din teritoriu: „Suntem foarte supăraţi pentru rezultatele obţinute”/ Ce spune despre o eventuală demisie a lui Dragnea

Liderul PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, spune că social-democraţii sătmăreni sunt foarte supăraţi din cauza rezultatelor obţinute duminică. „Eu am pierdut alegerile la mine acasă, în Negreşti Oaş, unde am câştigat alegerile locale ca primar cu 79,8%”, a spus Fedorca.

2520 afișări
Imaginea articolului Lider PSD din teritoriu: „Suntem foarte supăraţi pentru rezultatele obţinute”/ Ce spune despre o eventuală demisie a lui Dragnea

Lider PSD din teritoriu: „Suntem foarte supăraţi pentru rezultatele obţinute”/ Ce spune despre o eventuală demisie a lui Dragnea. Foto: Hepta

„Trebuie să le mulţumim tuturor românilor care au ieşit la vot şi şi-au exprimat un drept. Noi, la Satu Mare, suntem foarte supăraţi pentru rezultatele obţinute, nu eram pregătiţi pentru un astfel de rezultat. Vom face o analiză la nivelul organizaţiei judeţene să vedem care sunt problemele şi ce trebuie să facem ca să ne repliem, să ne întărim, să putem merge mai departe şi să repoziţionăm PSD”, a declarat Fedorca pentru MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte o eventuală demisie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Fedorca a afirmat că „este o chestiune prematură”.

„A fost un fenomen ciudat acest vot. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, să le analizăm şi să le remediem. Nu pot să spun care este cauza acestui rezultat. Eu am pierdut alegerile la mine acasă, în Negreşti Oaş, unde am câştigat alegerile locale ca primar cu 79,8%, iar acum le-am pierdut în faţa PNL. În primul rând trebuie să îmi fac mie o analiză să văd ce nu am făcut bine”, a adăugat liderul PSD Satu Mare.

La rândul său, liderul PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu răspunde la întrebări pentru că „este mult prea la cald”.

”Trebuie să analizăm, să vedem de ce s-a pierdut. Nici eu nu sunt mulţumit în judeţul pe care îl conduc de scorul pe care l-am obţinut. După ce analizăm la nivel judeţean care este cauza, ne vom întâlni şi la nivel central şi vom stabili ce facem”, a spus Mang.

Mai devreme, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, spunea că semnalul dat de alegerile de duminică este unul foarte clar „şi trebuie să luăm act de el”. Liderul bistriţean susţinea că rezultatul este slab şi nu se aştepta la el.

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat, duminică seara, la ieşirea din sediul PSD, că i-a cerut personal demisia lui Liviu Dragnea, iar acesta i-a răspuns că o să se mai gândească. În opinia liderului PSD Vrancea, ar trebui convocat în zilele următoare un CEx pentru a discuta rezultatele alegerilor.

De asemenea, Marian Oprişan a declarat că ceea ce spune Liviu Dragnea, după estimările rezultatelor la alegerile europarlamentare, de 25%, "nu mai interesează pe nimeni". El a precizat că în acest moment "luxul şi prostia se plătesc".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici