Lider PSD la şedinţa CJ Suceava cu un tricou cu mesajul "Îmi este ruşine cu preşedintele ţării mele"

Vicepreşedintele PSD Dan Ioan Cuşnir, consilier judeţean, a participat, vineri, la şedinţa Consiliului Judeţean Suceava îmbrăcat într-un tricou cu mesajul: "Îmi este ruşine cu preşedintele ţării mele", el explicând că nu are motive să fie mândru de preşedinte.

191 afișări
Imaginea articolului Lider PSD la şedinţa CJ Suceava cu un tricou cu mesajul "Îmi este ruşine cu preşedintele ţării mele"

Lider PSD la şedinţa CJ Suceava cu un tricou cu mesajul "Îmi este ruşine cu preşedintele ţării mele" (Imagine: Tiberiu Bujdei/Mediafax Foto)

Acţiunea lui Cuşnir nu a fost comentată nici de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi nici de ceilalţi consilieri judeţeni prezenţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cuşnir a declarat că poartă acest tricou pentru că nu are niciun motiv să fie mândru de preşedintele ţării.

"Daţi-mi un motiv pentru care să fiu mândru de preşedintele ţării mele", a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

Întrebat de ce a ales ca astăzi să poarte acest tricou, el a răspuns că i-a venit rândul.

"Mai aveam un tricou, alb cu un măr otrăvit pe el, dar era la spălat", a spus Cuşnir.

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulate "Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP". Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă.

Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou alb cu sigla PMP şi cu mesajul "Vote for PMP", alături de soţia sa, Maria Băsescu, purtând la rândul său un tricou cu sigla PMP şi cu inscripţia "Made me do it", precum şi de mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi având tricouri albe cu sigla PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici