Lider UDMR: A fost foame mare la PSD şi PNL, foame politică la ministere

„A fost o foame mare la cele două partide, o foame politică la ministere”, spune miercuri liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond, despre faptul că guvernul Ciolacu nu va avea miniştri din partea Uniunii.

1148 afișări
Imaginea articolului Lider UDMR: A fost foame mare la PSD şi PNL, foame politică la ministere

Sursa foto: Mediafax Foto

„Eu cred că a fost premeditare. A fost o foame mare la cele două partide, o foame politică la ministere... Eu cred că am avut rezultate la Dezvoltare. Noi ne-am dus pe o cale principială - am spus să respectăm ptrotocolul pe care l-am semnat în 2021”, spune la Antena 3 liderul deputaţilor UDMR, Csoma Botond.

Lista miniştrilor care vor face parte din Guvernul condus de Marcel Ciolacu a fost depusă marţi seara la Parlament fără UDMR.

„Toată lumea recunoaşte acest lucru, iar partenerii noştri nu au adus niciun argument pentru a ne explica de ce ar trebui să renunţăm la ministerele deţinute de noi până acum. Chiar şi aşa, am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni, deoarece am considerat că este important să guvernăm împreună cu partenerii noştri cu care am început guvernarea şi să reprezentăm comunitatea noastră la nivel guvernamental. Acum nu mai putem face alţi paşi în spate, în condiţiile în care vor să ni se ia toate ministerele pe care le conducem. Vom continua să avem coloana vertebrală dreaptă în faţa oamenilor şi să continuăm munca noastră în beneficiul comunităţii”, scria marţi seara pe Facebook Kelemen Hunor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici