Liderii a 18 organizaţii PSD din Arad au fost demişi

Preşedinţii a 18 organizaţii PSD din judeţul Arad au fost demişi, în urma rezultatelor de la alegerile europarlamentare, în timp ce preşedintele organizaţiei municipale Arad s-a retras din funcţie.

137 afișări
Imaginea articolului Liderii a 18 organizaţii PSD din Arad au fost demişi

Liderii a 18 organizaţii PSD din Arad au fost demişi

Preşedintele PSD Arad, Marius Lazăr, care este şi secretar de stat în Ministerul Muncii, a declarat, duminică, într-o conferinţă, că organizaţiile din 30 de localităţi arădene sunt în proces de reorganizare, iar la 18 dintre ele preşedinţii au fost demişi deja.

Lazăr a afirmat că inclusiv preşedintele organizaţiei municipale Arad, deputatul Ciprian Luca, şi-a anunţat, la o şedinţă a Comitetului Executiv care a avut loc sâmbătă, retragerea din funcţie, fiind nemulţumit de rezultatele obţinute de organizaţia sa.

Marius Lazăr a adăugat că, în aceste condiţii, va prelua şi conducerea organizaţiei municipale, până la alegerile prezidenţiale.

"Noi ne aşteptam să avem în jur la 20 de procente la municipiu, dar nu s-au obţinut decât 16. Doar 4.000 de voturi într-un municipiu cu o populaţie relativ crescută. Prin urmare, voi coordona direct, până la alegerile prezidenţiale, şi această organizaţie", a spus Lazăr.

În ceea ce priveşte demiterile, liderul PSD Arad a spus că motivul este legat de rezultatele slabe înregistrate la alegerile europarlamentare de cele 18 organizaţii şi a adăugat că alte 11, plus cea municipală, sunt în curs de reorganizare.

"Am luat decizia să reorganizăm 30 din organizaţiile locale care au obţinut rezultate total nesatisfăcătoare, însemnând demiterea preşedinţilor organizaţiilor respective, urmând ca până săptămâna viitoare să numim interimari", a declarat Marius Lazăr.

Liderul PSD Arad a mai declarat că partidul va încerca să obţină un plus de imagine pozitivă folosindu-se de directorii de deconcentrate pe care-i are.

"Vor fi furnizori de imagine pozitivă pentru PSD (...), dar vor trebui să dea dovadă de transparenţă şi să se apropie de cetăţeni", a spus Lazăr.

În judeţul Arad, PSD+PC a obţinut un scor electoral de 21,09 la sută, la jumătate faţă de PDL, care a obţinut 40,96 la sută din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici