Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Închirierea acestuia costă 30.000 de euro

Liderii ARD au inaugurat, duminică, sediul de campanie al alianţei, în fosta bibliotecă a Ambasadei SUA la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie nr. 10, Vasile Blaga precizând că închirierea spaţiului costă 30.000 de euro pe perioada campaniei electorale.

380 afișări
Imaginea articolului Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Închirierea acestuia costă 30.000 de euro

Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianţei. Închirierea acestuia costă 30.000 de euro (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL a spus că acesta este un spaţiu "convenabil" din punct de vedere organizatoric, iar închirierea acestuia costă pe perioada campaniei mult mai puţin decât a plătit USL pentru închirierea Arenei Naţionale pentru mitingul din 18 octombrie.

"Închirierea acestui spaţiu costă 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei, bani plătiţi de organizaţia de Bucureşti din contribuţia candidaţilor", a precizat liderul PDL.

Blaga a mai spus că din acest sediu va fi coordonată campania electorală a ARD. "De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă", a adăugat Vasile Blaga.

La rândul său, Mihail Neamţu a precizat că alegerea acestui spaţiu are semnificaţia că ARD îşi asumă apartenenţa României la spaţiul euro-atlantic.

Liderii ARD au mai declarat că sloganul alianţei pentru alegerile parlamentare va fi anunţat luni, când are loc şi lansarea la nivel naţional a candidaţilor ARD.

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici