Liderii coaliţiei explică de ce listele la locale vor fi separate

Liderii coaliţiei explică de ce la alegerile locale listele vor fi separate. „Sunt convins că în perioada următoare vom avea şi alianţe politice sau electorale locale”, spune Marcel Ciolacu. „La firul ierbii există mai multă efervescenţă”, afirmă Ciucă.

213 afișări
Imaginea articolului Liderii coaliţiei explică de ce listele la locale vor fi separate

Liderii coaliţiei explică de ce listele la locale vor fi separate

Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au fost întrebaţi, miercuri seara, de ce au optat pentru liste comune la europarlamentare şi separate la locale.

„Am avut discuţii şi dezbateri. Sunt abordări care fac obiectul tipologiei alegerilor. Nu putem să vorbim despre alegerile locale care au o cu totul altă configuraţie. Acolo, la firul ierbii, există mai multă efervescenţă şi campania se desfăşoară altfel, pe când la europarlamentare discutăm de alegerea reprezentanţilor României care au menirea să meargă la Bruxelles şi să lupte pentru interesele României în cadrul UE”, a răspuns Ciucă.

Astfel, la nivelul fiecărei filiale de partid vor exista strategiile specifice.

La rândul său, Marcel Ciolacu a spus că PSD are mii de aleşi locali şi ar fi fost o greşeală „ca noi, din birouri, să hotărâm ce este mai bine pentru fiecare comună, oraş, municipiu. Aceste decizii se iau la baza partidului şi avem două partide democratice. Sunt convins că în perioada următoare vom avea şi alianţe politice sau electorale locale. Dar acest lucru trebuie să îl facă colegii noştri din teritoriu, fiindcă ei ştiu ce este cel mai bine pentru urbea pe care o reprezintă sau pentru locul unde vor să candideze”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici