Liderii filialelor PSD şi PDL care nu se înţeleg, chemaţi la conducerea coaliţiei

Liderii coaliţiei au convenit, de principiu, ca preşedinţii organizaţiilor judeţene PSD şi PDL care nu au ajuns la un acord privind protocolul de colaborare să fie chemaţi la Bucureşti pentru a-şi rezolva problemele în faţa conducerii coaliţiei, a declarat, luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur

17 afișări
Imaginea articolului Liderii filialelor PSD şi PDL care nu se înţeleg, chemaţi la conducerea coaliţiei

Liderii filialelor PSD şi PDL care nu se înţeleg, chemaţi la conducerea coaliţiei

"Sunt probleme punctuale la care s-a convenit, de principiu, să chemăm - acolo unde nu există înţelegeri - liderii organizaţiilor judeţene, pentru a-şi rezolva problemele în faţa coaliţiei la Bucureşti", a declarat Flutur, după şedinţa conducerii coaliţiei, răspunzând astfel unei întrebări legate de situaţia de la Bistriţa.

Filiala Bistriţa-Năsăud a PSD a decis, în urmă cu o săptămână, să rupă protocolul semnat cu PDL la nivel local, nemulţumită de faptul că reprezentanţii PDL, aliaţi cu o parte din cei ai PNL, au împărţit bugetul în defavoarea primarilor PSD.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD încearcă pe toate căile să blocheze nominalizarea în funcţii de şefi de instituţii deconcentrate a unor reprezentanţi ai PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici