Liderii PD şi PLD Braşov, nemulţumiţi de schimbarea prefectului

PLD Braşov îşi manifestă "îngrijorarea faţă de încălcarea crasă a legislaţiei privind înalţii funcţionari publici de către Guvernul Tăriceanu", iar liderii braşoveni ai PD se declară nemulţumiţi de schimbarea din funcţia de prefect al judeţului a lui Aurelian Leonard Danu, fost membru al PD.

2 afișări
Imaginea articolului Liderii PD şi PLD Braşov, nemulţumiţi de schimbarea prefectului

Liderii PD şi PLD Braşov, nemulţumiţi de schimbarea prefectului

Potrivit unui comunicat al PLD, semnat de senatorul Nicolae Vlad Popa, preşedintele filialei Braşov a partidului, "aşa-zisa eficientizare este un pretext pentru a-i înlătura pe cei care îşi fac datoria în calitate de înalţi funcţionari publici", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Câtă vreme nu există nicio dovadă că prefecţii schimbaţi şi-au încălcat îndatoririle, avem de-a face cu un act politicianist ieşit din sfera deciziilor unei ţări membre UE", se arată în comunicat.

Nicolae Vlad Popa mai susţine că "justiţia trebuie să-şi facă datoria şi să anuleze aceste acte abuzive".

La rândul său, vicepreşedintele filialei Braşov a PD, senatorul Ivan Cismaru, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că PD este "nemulţumit de modul şi de atitudinea Guvernului în ceea ce priveşte schimbarea din funcţia de prefect a lui Aurelian Leonard Danu, fost membru al PD".

"A fost de fapt o rocadă, o formulă mascată, pentru că s-ar fi implicat activ în campania pentru referendum, ca reprezentant al PD. Noi aşteptăm dovezi în acest sens, nu doar vorbe", a precizat Cismaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici