Liderii PDL au urmărit anunţul lui Băsescu în biroul lui Boc de la Guvern

Liderii PDL au venit la Palatul Victoria după discuţia de vineri cu preşedintele Traian Băsescu şi s-au adunat în biroul premierului interimar, Emil Boc, unde au urmărit anunţul şefului statului privind primul-ministru desemnat.

18 afișări
Imaginea articolului Liderii PDL au urmărit anunţul lui Băsescu în biroul lui Boc de la Guvern

Liderii PDL au urmărit anunţul lui Băsescu în biroul lui Boc de la Guvern (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, după discuţia cu partidele, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului Cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici