Liderii PLD fac apel la toţi liberalii din România să li se alăture

Preşedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a prezentat, vineri, un "Apel către liberali", semnat de către toţi cei trei lideri ai formaţiunii, în care aceştia cer tutoror liberalilor din România să se alăture PLD, singurul reprezentant legitim al liberalismului pe scena politică românească.

1 afișare
Imaginea articolului Liderii PLD fac apel la toţi liberalii din România să li se alăture

Liderii PLD fac apel la toţi liberalii din România să li se alăture

"Noi, liderii PLD, îi chemăm pe toţi liberalii din România să ni se alăture", a declarat Valeriu Stoica.

El a arătat că PLD "este singurul reprezentant legitim al liberalismului pe scena politică romanească", iar "această realitate începe să fie înţeleasă din ce în ce mai bine de liberalii din toată ţara, de opinia publică şi de comentatorii politici".

În opinia lui Valeriu Stoica, "PLD este vehiculul politic necesar pentru salvarea liberalismului, premisa indispensabilă a unificării forţelor de centru-dreapta". "Această unificare nu poate fi concepută în absenţa unei solide componente liberale", a mai arătat acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici