Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici au comentat, pentru MEDIAFAX, decizia preşedintelui Traian Băsescu, de a promulga legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie.

24 afișări
Imaginea articolului Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Liderii politici comentează decizia preşedintelui

Vadim Tudor: Promulgarea legii salariilor profesorilor, un lucru bun, care era de aşteptat

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, că promulgarea de către preşedintele Traian Băsescu a legii privind mărirea cu 50% a salariilor profesorilor reprezintă "un lucru bun, care era de aşteptat".

Vadim Tudor a spus că PRM îl laudă pe Traian Băsescu, atunci "când face lucruri bune".

"Când greşeşte, îl ardem de-i sună şpriţul în cap, dar când face lucruri bune, îl lăudăm", a precizat liderul PRM.

C.V.Tudor a mai spus că nu înţelege de ce "se cramponează" Guvernul că nu sunt bani pentru mărirea salariilor profesorilor, liderul PRM apreciind că sursa de finanţare pentru acest lucru se găseşte în 6% din PIB, procent alocat învãţãmântului.

În opinia lui Vadim Tudor, Guvernul Tãriceanu "poate fi acuzat de nesupunere civică", dacă nu aplică legea învăţământului, care alocă pentru acest domeniu 6% din PIB şi legea de mărire cu 50% a salariilor cadrelor didactice.

Citește mai departe:

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici