Liderul PNL Arad: Este exclus ca Falcă să vină vreodată în viaţa sa în PNL

Preşedintele PNL Arad, Ioan Cristina, afirmă că nimeni din organizaţia judeţeană a partidului nu l-a contactat pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă (PDL), în vederea realizării unui proiect politic de dreapta, susţinând că "este exclus ca Gheorghe Falcă să vină vreodată în viaţa sa la PNL".

176 afișări
Imaginea articolului Liderul PNL Arad: Este exclus ca Falcă să vină vreodată în viaţa sa în PNL

Gheorghe Falcă (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax foto)

"Falcă nu a vorbit cu nimeni din PNL Arad, pentru că nu stăm de vorbă cu el. Este o petardă aruncată de Falcă, care încearcă să arunce în ridicol fenomenul real al destructurării PDL în vestul ţării", a declarat joi liderul liberal din judeţul Arad, Ioan Cristina.

El a declarat că la Arad există încredere reciprocă între PNL şi PSD.

"Nu este adevărat că nu avem încredere în PSD, este o intoxicare. Este exclus ca Gheorghe Falcă să vină vreodată în viaţa sa la PNL. Este evidentă degringolada fără precedent în care se află PDL după plecarea lui Frunzăverde. Asistăm la un moment al adevărului în PDL, cum au fost rare în ultimii ani", a afirmat Cristina.

Secretarul executiv al PDL Gheorghe Falcă a declarat, joi, că a fost "contactat pentru o dreaptă puternică", menţionând că liberalii cu care a vorbit i-au spus că nu au încredere în PSD.

Întrebat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3 pe subiectul ridicării de către poliţiştii judiciari a unor documente de la Primăria Arad, despre informaţiile potrivit cărora s-ar pregăti plecarea sa din PDL, Falcă a răspuns că a fost contactat "pentru o dreaptă puternică".

"Colegii liberali care au vorbit cu noi nu au încredere în PSD", a spus Falcă, menţionând că nu doreşte să ofere numele celor cu care au vorbit.

El a mai spus că nu primarii fac o dreaptă puternică.

Întrebat dacă este de partea lui Boc sau de partea lui Blaga în PDL, Falcă a spus că nu face o astfel de împărţire.

Finul preşedintelui a menţionat că atât Boc, cât şi Blaga, trebuie să contribuie la succesul partidului.

Sorin Frunzăverde a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

Presa a relatat că şi alţi lideri sau reprezentanţi locali ai partidului îşi pregătesc plecarea din formaţiune.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici