Lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare

Lansarea în Bucureşti a candidaţilor PSD la alegerile europarlamentare a avut loc pe fundalul vechiului slogan al social-democraţilor, cel nou, "Alegeţi bine", neputând fi tipărit la timp pe afişe.

670 afișări
Imaginea articolului Lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare

Lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

În lipsa acestuia, afişele, banerele şi pancartele roşii care au fost decorul manifestării au purtat sloganurile vechi derivate din sintagma "Ne pasă de România", întregite cu deviza pe care o va folosi organizaţia PSD Bucureşti în campania din Capitală, "Importanţi sunteţi voi".

La lansarea organizată de PSD Bucureşti nu au participat toţi candidaţii partidului la alegerile europarlamentare, fiind prezenţi doar primii 12 candidaţi şi cei apropiaţi sau propuşi de organizaţia condusă de Marian Vanghelie.

Lansarea de vineri seară este prima dintr-o serie de evenimente similare care se vor desfăşura în mai multe oraşe mari, reprezentative pentru regiunile din care fac parte, lansări regionale care vor preceda lansarea naţională, care va avea loc la Consiliul Naţional din 14 mai.

Sloganul "Ne pasă de tine", sub diverse forme, a fost folosit în timpul campaniei electorale de anul trecut pentru Primăria Capitalei.

Candidaţii Alianţei electorale PSD+PC sunt:

Adrian Severin

Plumb Rovana

Ioan-Mircea Paşcu

Silvia-Adriana Ţicău

Daciana-Octavia Sârbu

Victor Boştinaru

George-Sabin Cutaş

Cătălin-Sorin Ivan

Ioan Enciu

Vasilica-Viorica Dăncilă

Minodora Cliveti

Aristide Roibu

Viorel-Marian Dragomir

Marius Oprescu

Alin-Lucian-Emanuel Antochi

Ştefan Muşoiu

Adriana-Doina Pană

Ioan Corjuc

Daniel Luca

Victor Negrescu

Geanina-Mihaela Boicu

Ana-Claudia Ţapardel

Mihaela Huncă

Maria-Lia Pop

Ucu-Mihai Faur

Adrian-Vicenţiu Vlad

Iuliana Lascu

Costin Bicău

Alexandru-Ion Steriu

Dănuţ Buhăescu-Odagiu

Ioan-Cristian Şologon

Florin-Horaţiu Iura

Vasile-Cătălin Neagovici

Vili-Mihaela Constantin

Florin Babarada

Alexandru Farcaş

Doina-Micşunica Dreţcanu

Penelopa-Alina Jipa

Andrei Iucinu

Alexandru-Octavian Cazacu

Maria Negoiţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici