Listele candidaţilor PRM pentru alegerile parlamentare, depuse la BEM

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a depus, marţi, la Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti (BEM), listele candidaţilor partidului pentru alegerile parlamentare, liderul PRM urmând să candideze pentru un mandat de senator într-un colegiu din Sectorul 6.

75 afișări
Imaginea articolului Listele candidaţilor PRM pentru alegerile parlamentare, depuse la BEM

Listele candidaţilor PRM pentru alegerile parlamentare, depuse la BEM

Conform unui comunicat transmis, marţi, MEDIAFAX, de Biroul de presă al PRM, printre cei aflaţi pe liste se află Lucian Bolcaş, vicepreşedinte executiv al partidului, Elena Preda, medic, fost senator, Angela Bălan, profesoară, directoarea Liceului "Decebal", la rândul său fost senator, Mihaela Ionescu, fost deputat, generalul în rezervă Dănuţ Saulea, expert senatorial, Victor Iovici, Ioan Bâldea, consilieri municipali.

Potrivit sursei citate, Corneliu Vadim Tudor, care candidează pentru un mandat de senator în Sectorul 6 al Capitalei, a declarat cu această ocazie că PRM va obţine cel puţin 15% la nivel naţional, dar numai dacă alegerile vor fi corecte.

"Asta în cazul în care ele vor avea, totuşi, loc, deoarece contestaţia Partidului România Mare legată de stabilirea colegiilor şi de alte ilegalităţi privind acest vot uninominal are toate şansele să primească un răspuns favorabil din partea Justiţiei, astfel încît alegerile generale să se desfăşoare în primăvara anului viitor", continuă comunicatul.

După depunerea listelor de candidaţi, liderul PRM s-a întîlnit cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, abordând cu acesta o serie de probleme sociale specifice municipiului Bucureşti. La întîlnire a fost prezent Gheorghe Funar, secretar general al PRM, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici