Liviu Dragnea a discutat cu ambasadorul Palestinei în România despre cooperarea bilaterală sectorială

Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a avut întrevedere, luni la Parlament, cu ambasadorul palestinian în România, Fuad Kokaly, informează instituţia, într-un comunicat de presă. Cei doi au discutat despre cooperarea sectorială în domenii precum educaţia, sănătatea şi agricultura.

204 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea a discutat cu ambasadorul Palestinei în România despre cooperarea bilaterală sectorială

Dragnea a discutat cu ambasadorul Palestinei în România despre cooperarea bilaterală sectorială

„Cei doi oficiali au evocat legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări şi au evidenţiat nivelul bun al cooperării dintre România şi Statul Palestina. În context, preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat dinamica deosebită a contactelor bilaterale, arătând că aprofundarea relaţiei cu Palestina reprezintă o prioritate pentru România”, potrivit unui comunicat de presă al Camerei Deputaţilor.

Sursa citată a mai precizat că în cadrul discuţiilor, a fost pus accentul pe diversificarea cooperării sectoriale consistente în domenii precum afaceri interne, sănătate, educaţie şi agricultură.

Totodată, Liviu Dragnea a confirmat sprijinul României în avansarea cooperării dintre UE şi Palestina, pe durata exercitării mandatului la Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene,, conchide sursa menţionată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici