Liviu Dragnea despre Vasilie Dîncu: M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim-ministru

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara că a avut o discuţie cu vicepremierul Vasile Dîncu şi că acesta l-a rugat să transmită că nu vrea să conducă viitorul Executiv.

549 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea despre Vasilie Dîncu: M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim-ministru

Liviu Dragnea despre Vasilie Dîncu: M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim-ministru (Imagine: Ovidiu Micsik / Mediafax Foto)

"M-a rugat să spun că nu vrea să fie prim-ministru. Am avut o discuţie, suntem foarte buni prieteni", a spus Dragnea la un post de televiziune, întrebat despre premierul PSD.

El l-a exclus din nou şi pe George Maior, după ce în conferinţa de presă de miercuri a precizat din nou că nominalizarea partidului va fi din rândul celor ce candidează.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seară, că în cazul în care va face majoritatea parlamentară, PSD va propune un premier care va fi ''bărbat'' şi care va avea carnet de membru PSD, el adăugând că acesta nu se regăseşte printre premierii ''vânturaţi'' la televizor în aceste zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici