Traian Băsescu prezintă guvernul virtual PMP: Ne vom apropia de un scor de două cifre

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri că Eugen Tomac ar fi un ''excepţional'' ministru pentru reunificarea ţării, Valeriu Steriu la Agricultură, iar Cristian Diaconescu la Externe, afirmând că ''a avut curajul să posteze pe site'' guvernul virtual al partidului cotat în jur de 5%.

3224 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu prezintă guvernul virtual PMP: Ne vom apropia de un scor de două cifre

Traian Băsescu prezintă guvernul virtual PMP: Ne vom apropia de un scor de două cifre (Imagine: Mediafax Foto)

''Mă bazez pe tot partidul. (...) De exemplu, un politician cum este Cristian Diaconescu, un ministru de Externe excepţional, dacă intrăm la guvernare, Eugen Tomac, un excepţional ministru pentru reunificarea ţării. Vrem să facem acest minister. Vali Steriu, un excepţional ministru la Agricultură. Radu Cristescu, un foarte bun ministru, un om energic, poţi să îl pui la Interne fără nicio grijă. (…) Avem oameni foarte buni, mai puţin cunoscuţi decât alţii'', a spus Traian Băsescu la Realitatea TV, întrebat pe cine se bazează în PMP.

Traian Băsescu a afirmat că PMP a avut curajul să posteze pe site Guvernul pe care îl propune. ''Dacă nici (Robert-n.r.)Turcescu sau Dan Andronic nu sunt buni politicieni, nu ştiu cine ar mai fi'', a mai susţinut fostul şef de stat.

El a afirmat că partidul se va apropia ''de două cifre'' la vot.

''PMP va obţine un scor bun, faţă de ce au dat sondajele, 5-6%. Eu cred că se va apropia de două cifre şi dacă nu vor fi două cifre va fi undeva foarte aproape'', a mai spus Băsescu, referindu-se la PMP ca la o ''şcoală politică''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici