Liviu Dragnea, discuţii cu Paul Stănescu şi Florin Iordache

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, are la ora transmiterii acestei ştiri, în biroul său de la Palatul Parlamentului, o întâlnire cu vicepremierul Paul Stănescu şi cu preşedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justiţiei, Florin Iordache.

23856 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, discuţii cu Paul Stănescu şi Florin Iordache

Liviu Dragnea, discuţii cu Paul Stănescu şi Florin Iordache

Vicepremierul Paul Stănescu şi cu preşedintele Comisiei parlamentare pentru Legile Justiţiei, Florin Iordache, au ajuns la biroul lui Liviu Dragnea în jurul orei 17.00.

Anterior, la biroul lui Liviu Dragnea a fost ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm.

Acesta a ajuns la Palatul Parlamentului în jurul orei 15.30. El a discutat cu Liviu Dragnea aproximativ o oră.

Întâlnirea lui Liviu Dragnea cu ambasadorul Hans Klemm nu a figurat pe programul oficial al preşedintelui Camera Deputaţilor, iar la plecare Klemm a evitat presa, ieşind pe o altă uşă decât pe cea pe care a intrat. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici