Liviu Dragnea i-a convocat pe Mihai Tudose şi miniştrii PSD, în week-end, în şedinţă informală

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a convocat în week-end pe premierul Mihai Tudose şi pe miniştrii PSD pentru a discuta, într-o şedinţă informală, despre priorităţile legislative ale Executivului, în contextul debutului sesiunii parlamentare de toamnă, au precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse PSD.

538 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea i-a convocat pe Mihai Tudose şi miniştrii PSD, în week-end, în şedinţă informală

Liviu Dragnea i-a convocat pe Mihai Tudose şi miniştrii PSD, în week-end, în şedinţă informală

Întâlnirea ar putea avea loc în Delta Dunării, în condiţiile în care liderii PSD şi membrii Guvernului sunt reuniţi la Neptun.

Potrivit surselor citate, Dragnea intenţionează să discute cu fiecare ministru în parte despre stadiul implementării măsurilor din programul de guvernare şi despre priorităţile legislative pe care le are fiecare minister în parte.

De la această întrunire va lipsi, însă, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, aceasta invocând motive de ordin personal. Sursele citate au arătat că, din acest motiv, discuţia privind Legea pensiilor a fost amânată pentru CExN de săptămâna viitoare, care va fi convocat la Mamaia.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, la Neptun, că în weekend-ul 2-3 septembrie, care va urma debutului sesiunii parlamentare, vor fi convocate în Constanţa reuniuni ale structurilor de conducere ale PSD şi ALDE şi ale grupurilor parlamentare, împreună cu membrii Guvernului, acestea având caracter formal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici