Liviu Dragnea nuanţează declaraţia privind guvernarea cu UDMR: Nu facem alianţă cu PNL, USR, PMP

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a nuanţat, duminică, după anunţarea exit-poll-urilor, declaraţia iniţială privind cooptarea UDMR la guvernare, el arătând că exclude categoric ca PSD să facă alianţă cu PNL, USR şi PMP.

9012 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea nuanţează declaraţia privind guvernarea cu UDMR: Nu facem alianţă cu PNL, USR, PMP

Liviu Dragnea nuanţează declaraţia privind guvernarea cu UDMR: Nu facem alianţă cu PNL, USR, PMP (Imagine: Octav Ganea/ Foto Mediafax)

Întrebat despre poziţia PSD privind cooptarea UDMR la guvernare, Dragnea a răspuns: „Vorbim întâi în partid, apoi cu colegii de la ALDE şi pe urmă stabilim calea de urmat că aşa este firesc. Ce vă pot spune – nu avem de gând să facem alianţă cu PNL, USR, PMP, altcineva nu”.

PSD a obţinut 47,16% dintre voturile pentru Camera Deputaţilor, PNL 20,56%, UDMR 8,34%, USR 6%, ALDE 5,29%, PMP 4,66%, iar PRU 2,65%, relevă primele date făcute publice de către BEC după centralizarea a aproximativ 2,5 milioane de voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici