Liviu Dragnea, la Parchet în dosarul mitingului din 10 august: Am fost audiat ca martor în legătură cu declaraţiile privind tentativa de lovitură de stat/ Liderul PSD către protestatarii care îl aşteptau: Unde este bogăţia mea, doamnă? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni? | VIDEO

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, după audierea de la Parchetul General, că a fost chemat în calitate de martor în dosarul violenţelor din 10 august, după ce a spus că a avut loc o tentativă de lovitură de stat. Preşedintele PSD a fost aşteptat de protestatari la ieşirea de la audieri, având şi un dialog cu aceştia. Dragnea a fost condus de jandarmi până la maşină.

5894 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, la Parchet în dosarul mitingului din 10 august: Am fost audiat ca martor în legătură cu declaraţiile privind tentativa de lovitură de stat/ Liderul PSD către protestatarii care îl aşteptau: Unde este bogăţia mea, doamnă? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni? | VIDEO

BREAKING Liuviu Dragnea, după audierea din dosarul mitingului din 10 august: Am fost audiat ca martor în legătură cu declaraţiile privind tentativa de lovitură de stat

"Am fost citat ca martor în legătură cu declaraţiile privind tentativa de lovitură de stat, am fost întrebat dacă am elemente şi le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus, am spus ca martor. Nu am depus documente", a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la audieri.

Acesta a mai spus că jandarmeria a acţionat corect.

"Jandarmeria a acţionat legal şi conform regulamantelor pe care le au, în condiţiile în care au fost violenţe destul de mari", a mai spus Dragnea.

Dragnea, aşteptat de protestatari la ieşirea de la audieri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aşteptat de protestatari la ieşirea de la audieri, având şi un dialog cu aceştia. Dragnea a fost condus de jandarmi până la maşină.

"Protestatară: De unde sunteţi atât de bogat?

Dragnea: Unde este bogăţia mea, doamnă? Unde e? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?", a fost dialogul dintre o protestatară şi liderul PSD.

Circa 10 persoane îl aşteptau pe Liviu Dragnea la Parchetul General, strigându-i: "La puşcărie!", "Ai furat de la copii", "Cât de javră poţi să fii, să gazezi nişte copii"

Dragnea a fost flancat de jandarmi şi condus până la maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici