Video Liviu Dragnea, ultimul lider care a votat: Îmi pare rău că au fost cozile mari. Întârzierile de la tabletă, de la liste/ Preşedintele PSD explică de ce a votat la referendum

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns duminică seara, la ora 19.20, la Liceul Jean Monnet pentru a vota şi s-a aşezat la coadă însoţit de jandarmi.

4918 afișări

Liviu Dragnea a declarat, după ce a votat duminică, faptul că nu este o zi tristă s-au prezentat cetăţenii la vot, subliniind că îi pare rău pentru cozile create în secţii, motivul fiind modul în care au fost operate tabletele.

„Nu este o zi tristă. E o zi bună pentru că au venit foarte mulţi oameni la vot. Îmi pare rău că au fost cozile foarte mari. Eu am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la liste. În diaspora şi acolo. Îmi pare rău”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta mai spus că pentru aglomeraţia de la secţiile din diaspora ar trebui traşi la răspundere ambasadorii din acele state: „Ar trebui să îi întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi, Spania, Italia, Marea Britanie. Să îi întrebăm pe ambasadorii de acolo de ce nu au încercat să îi direcţioneze în această săptămână, să le spună tuturor românilor de acolo unde sunt toate secţiile de vot pentru că sunt secţii de vot unde nu e nimeni şi secţii de vot care sunt foarte aglomerate”.

Dragnea, întrebat de ce a votat şi la referendum: Am spus mereu să susţin temele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că nu înţelege de ce este o surpriză faptul că a votat la referendum, în condiţiile în care el a spus mereu că susţine temele la referendum.

„Nu văd de ce este o surpriză pentru că eu am spus mereu că susţin temele de la referendum”, a afirmat Liviu Dragnea, după ce a votat la secţia de la Liceul Jean Monnet.

Întrebat cum de a votat la referendum, în contextul în care premierul Viorica Dăncilă a votat doar la alegerile europarlamentare, liderul PSD a răspuns: „Aşa cum toţi cetăţenii unii au votat şi la referendum, aşa şi la PSD”.

Anterior, Liviu Dragnea a cerut trei buletine de vot, acesta votând şi la alegerile europarlamentare şi la referendumul pe justiţie.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici