Liviu Negoiţă: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Preşedinţie

Prim-vicepreşedintele PDL Liviu Negoiţă a declarat, luni, că în toamnă vor fi demarate alegerile în interiorul PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Preşedinţie.

232 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Preşedinţie

Liviu Negoiţă: În toamnă demarăm alegerile interne pentru candidatul la Preşedinţie (Imagine: Octav Ganea / Mediafaxfoto)

"Intrăm în interiorul partidului cu aceste alegeri după vacanţa de vară, în toamnă. Până atunci, până când vom demara acest proces, o să discutăm în interiorul partidului să vedem cine sunt cei care doresc să participe la această procedură. În toamnă ar urma să dăm drumul la procedura respectivă", a precizat Liviu Negoiţă întrebat în legătură cu alegerile din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Preşedinţie.

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, că PSD va avea candidat la Preşedinţie "arbitrar stabilit de baroniada pesedistă", iar la PNL va fi "eternul candidat Crin Antonescu", ea precizând că PDL îşi va stabili candidatul printr-o competiţie internă.

"Noi suntem singurul partid de opoziţie de centru-dreapta din România care îşi va face alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Ce se întâmplă la PSD? Se cunoaşte, vor avea un candidat arbitrar stabilit de baroniada pesedistă. La PNL avem eternul candidat la prezidenţiale, pe Crin Antonescu",a spus Paul.

Ea a spus că în PDL vor intra în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale mai mulţi candidaţi şi că aceasta va fi declanşată "probabil în acest an".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici