Lucian Bode, propus la Transporturi, a fost întrebat când a mers ultima dată cu trenul. Răspunsul liberalului

Lucian Bode, propunerea de ministru al Transporturilor, a afirmat, întrebat când a mers ultima dată cu trenul, că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu zece ani şi că folosea acest mijloc de transport în perioada 2005-2008. Acesta a spus că ultima dată, de la Bucureşti la Zalău a făcut 11 ore.

6058 afișări
Imaginea articolului Lucian Bode, propus la Transporturi, a fost întrebat când a mers ultima dată cu trenul. Răspunsul liberalului

Răspunsul lui Lucian Bode, propus la Transporturi, când a fost întrebat când a mers ultima dată cu trenul

„Ultima dată cu trenul am fost.... Sau perioada în care am mers foarte mult cu trenul era perioada 2005-2008, atunci veneam foarte des la Bucureşti doar cu trenul.”, a afirmat Lucian Bode, miercuri, în urma audierii sale în comisiile de specialitate.

Chestionat despre situaţia traficului de pe Valea Prahovei, acesta a afirmat că a fost în urmă cu o săptămână şi a parcurs drumul Bucureşti - Zalău în 11 ore.

Lucian Bode, propus la Ministerul Transporturilor în Guvernul Orban, a primit aviz favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

A primit în comisiile reunite de transporturi 31 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 10 abţineri.

El a declarat miercuri, în cadrul audierilor, că îşi va asuma proiectele aflate în desfăşurare şi continuarea investiţiilor în limita programului de guvernare de un an de zile.

Taguri:
bode,
transporturi,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici