Ludovic Orban: Am discutat şi cu Kelemen Hunor despre moţiunea de cenzură

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că a discutat cu Kelemen Hunor despre moţiunea de cenzură pe care liberalii au depus-o împotriva Guvernului Dăncilă, afirmând că parlamentarii UDMR vor hotărî ”de partea firească sau continuă să sprijine un condamnat”.

1085 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Am discutat şi cu Kelemen Hunor despre moţiunea de cenzură

Ludovic Orban: Am discutat şi cu Kelemen Hunor despre moţiunea de cenzură

"De 10 zile, atât eu cât şi colegii mei, suntem angajaţi în discuţii cu parlamentari, în special cu parlamentari care compun majoritatea guvernamentală. Negocierile continuă. Încă nu, dar sunt convins că UDMR-ul va discuta acest lucru şi se va hotărî dacă vine de partea firească sau continuă să sprijine un condamnat. Am avut discuţii cu toţi parlamentarii care consider că pot fi convinşi să vină de partea României şi nu de partea lui Dragnea. Sigur că am avut discuţii şi cu Kelemen Hunor", a afirmat Orban în Parlament.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici