Ludovic Orban: De multe ori am ajuns să-mi fie ruşine că mă cheamă Orban. Dar prefer să mă cheme Orban decât Boc

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că de multe ori a ajuns să-i fie ruşine că îl cheamă Orban din cauza asocierii sale cu premierul Ungariei Viktor Orban, arătând, în final, că preferă să se numească Orban decât Boc.

1804 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: De multe ori am ajuns să-mi fie ruşine că mă cheamă Orban. Dar prefer să mă cheme Orban decât Boc

Ludovic Orban: De multe ori am ajuns să-mi fie ruşine că mă cheamă Orban, din cauza lui Viktor Orban (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Orban a făcut această declaraţie ca o replică la faptul că senatorul PSD Ilie Sârbu a spus că premierul Ungariei se numeşte Ludovic Orban.

"Senatorul Ilie Sârbu mi-a pronunţat numele când a făcut referire la primul ministru al Ungariei, normal că trebuie să dau o replică: nu sunt prim ministru al Ungariei şi nici nu-mi doresc să fiu primul ministru al Ungariei", a afirmat deputatul PNL.

El a explicat că, de multe ori, concetăţenii săi se uită "câş" la el deoarece îl cheamă Orban şi cred că este rudă cu Viktor Orban.

"Vreau să vă spun o chestiune. De multe ori şi văd pe mulţi concetăţeni ai mei că se uită câş la mine. Spun: de ce domnule? Zice: te cheamă Orban, eşti rudă cu Viktor Orban. Nu sunt nicio rudă, ce vină am eu că mă cheamă Orban! De multe ori am ajuns să-mi fie ruşine că mă cheamă Orban, din cauza lui Viktor Orban, nu din cauza faptului că părinţii m-au botezat Orban", a explicat deputatul PNL.

El a mai spus că preferă să se numească Orban decât Boc. "Dar să vă spun un lucru, dragii mei, prefer să mă cheme Orban decât Boc, din cauza faptului că Boc înseamnă în două limbi minoritare foame şi nu ştiu mai ce", a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici