Ludovic Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegaţi: „Noroc că nu-s atât de mulţi satrapi”

  • Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că liberalii au noroc că nu sunt atât de mulţi satrapi, „precum Gheorghe Flutur” în partid.
  • Declaraţia a venit după ce mai mulţi primari ar fi fost scoşi de pe listele de delegaţi.
2219 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegaţi: „Noroc că nu-s atât de mulţi satrapi”

Ludovic Orban, despre scoaterea primarilor de pe listele de delegaţi: „Noroc că nu-s atât de mulţi satrapi”

„Au fost scoşi patru sau cinci primari care îşi declaraseră opţiunea în favoarea mea. La Satu Mare au fost scoşi trei primari, primarul de Abdud, cu cel mai mare număr de mandate, primăriţa de Tarna Mare... Sunt anumiţi preşedinţi care, pur şi simplu, scot primari şi alţi oameni cu greutate şi cu influenţă numai pentru faptul că mă susţin pe mine”, acuză Ludovic Orban.

El spune că primarii scoşi de pe listele cu delegaţi la congres sunt oameni cu performanţă electorală care au adus voturi pentru partid şi cărora „li se interzice dreptul de vot la congres”.

„Noroc că nu sunt atât de mulţi satrapi, precum Flurtur, în ţară ca să se aplice această reţetă la nivel naţional”, mai spune Ludovic Orban.

El refuză să spună când a discutat ultima oară cu preşedintele Klaus Iohannis şi se limitează să spună că are „o comunicare constantă instituţional” cu acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici